Ja t’ho faràs

TV

 

Ja t’ho faràs

Un programa de «Fes-t’ho tu mateix»: un espai pràctic i d’anar per feina sobre reciclatge, recuperació i treballs manuals. Volem recuperar les coses velles i espatllades que tenim per casa i donar-los una segona vida. Repararem, transformarem, decorarem… I aprendrem a fer mitja, a fer ganxet, a apedaçar, a decorar àlbums, o a arreglar-nos la roba.

«Ja t’ho faràs» no és un programa sobre bricolatge, encara que serrarem, picarem, clavarem i pintarem. És un programa sobre com podem canviar el nostre entorn domèstic amb idees, amb imaginació…i amb les nostres mans, gastant el mínim. Ens hi ajudarà Rafel Vives, un presentador poc habitual: manetes, actor, atrezzista, decorador i escenògraf, que fins ara ha treballat darrere les càmeres en cinema, teatre i televisió.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s